• Bagéan Metal

Perkakas

  • Perumahan kothak simpang

    Perumahan kothak simpang

    Proses BMC ditondoi dening:
    (1) Gampang kanggo operate.Proses produksi kabeh gampang diwujudake mekanisasi lan otomatisasi, nduweni efisiensi produksi sing dhuwur, lan ningkatake lingkungan kerja lan kahanan kerja sing lembab.
    (2) Produk kasebut ora bisa ditebak.Keperluan sing beda kanggo macem-macem produk bisa ditindakake kanthi ngganti jinis lan rumus komponen lan ngganti proses cetakan.Kayata resistance karat, jampel, jampel panas, nul shrinkage, keluwesan, Kapadhetan kurang, kekuatan dhuwur, kelas lumahing, antistatic, etc.
    (3) Fluiditas cetakan apik.Bisa mbentuk produk kanthi struktur kompleks, utamane cocok kanggo nggawe produk berbentuk khusus cangkang tipis sing gedhe.Bisa nyadari fungsi kekandelan variabel produk kanthi sisipan, bolongan, bos, kaku, benang lan liya-liyane.
    (4) Produk kasebut padhang lan resik ing njero lan njaba lan ukurane akurat.Cocog kanggo nggawe bagean periferal otomotif, bagean listrik, bagean mekanik, wadhah anti karat lan produk liyane.Cocog kanggo produksi skala gedhe lan biaya murah.
    (5) Materi penguat ora ana karusakan ing proses produksi lan cetakan, dawa seragam lan kekuatan produk sing dhuwur.Bisa nindakake desain struktur sing entheng lan warna sing cerah.
  • Cangkang plastik

    Cangkang plastik

    Deskripsi Produk: Cangkang plastik
    Pasar utawa Klien: Prancis
    Aplikasi: Ora Dikenal
    Bahan: ABS.
    Pangolahan: Injeksi.
    Spesialisasi barang iki: kualitas kawin sing apik.

    Ora FOR SALE.Kepemilikan cetakan duweke klien kita.
  • Gasket pengeras suara

    Gasket pengeras suara

    Deskripsi Produk: Gasket Loudspeaker
    Pasar utawa Klien: Kanada
    Aplikasi: gasket kanggo sistem audio / Louderspeaker
    Bahan: NBR
    Processing: ngecor karet.
    Khusus item iki: Antistatic.

    Ora FOR SALE.Kepemilikan cetakan duweke klien kita.
  • Cetakan Injeksi kanggo Bahan POM Pulley Spring Bushing

    Cetakan Injeksi kanggo Bahan POM Pulley Spring Bushing

    Deskripsi Produk: Bahan Delrin POM, Mould steel MOVCR12, Pulley Spring bushing / Mould for POM plastic injection part

    Baja Cetakan (Inti & Rongga / Dasar Cetakan): MOVCR 12 / P20

    Bahan bagean: Delrin

    Aplikasi: industri

    Pasar utawa Klien: USA
  • AP-R1 & AP-R1 WS Plate / injeksi Molds

    AP-R1 & AP-R1 WS Plate / injeksi Molds

    Deskripsi Produk: Cetakan kanggo Jerman, cetakan ABS / PC, luwih murah minangka cetakan / cetakan injeksi plastik khusus

    Baja Cetakan (Inti & Rongga / Dasar Cetakan): MOVCR 12 / P20

    Bahan bagean: ABS, PC

    Aplikasi: industri

    Pasar utawa Klien: Jerman

    Spesialisasi cetakan kasebut: saben cetakan 2 rongga cetakan, siji rongga gloss finish, rongga liyane saka tekstur VDI34,
    "Nozzle sing bisa diputar kanggo owah-owahan cepet antarane gloss dhuwur lan tekstur struktur"
    --- pelari panas, kanthi kontrol katup kanggo nutup utawa mbukak rongga sing pengin disuntik, tegese sampeyan bisa nyuntikake bagean gloss (kanthi mateni katup rongga VDI34) utawa nyuntikake bagean VDI34 (kanthi mateni katup rongga gloss) utawa nyuntikake rong rongga bebarengan (kanthi mbukak loro katup).
    Mudhun otomatis / mlaku otomatis.
  • Cetakan injeksi sendok plastik khusus

    Cetakan injeksi sendok plastik khusus


    Product Description: Custom dhuwur polesan dhuwur gloss plastik sendok injeksi standar Amérika Mold lan injeksi plastik bagean Manufaktur.

    Baja Cetakan (Inti & Rongga/ Dasar Cetakan): Baja Inti & Rongga 718, Baja Cetakan P20

    Materi bagean: PP

    Aplikasi: industri

    Pasar utawa Klien: USA
  • komponen otomotif injeksi ngecor bagean plastik
  • Mobil OEM bumper ngarep

    Mobil OEM bumper ngarep

    Pasar utawa Klien: Jerman;

    Material: Mould -P20, bagean cetakan -engineering PP / Compounded PP;

    Pangolahan: Injeksi.

    Aplikasi: Mobil, OEM, injeksi;

    Khusus item iki: bagean mobil OEM, ukuran gedhe


    Yagene akeh bagean trim interior lan njaba ing industri otomotif digawe saka bahan plastik?Ora ana alesan liya.Plastik nduweni kinerja materi sing apik lan macem-macem cara pangolahan.Proses sing beda kayata ngecor injeksi, ngecor jotosan lan blister bisa nyukupi syarat cetakan produk sing beda-beda, utamane kerumitan bagean mobil.Pamilihan mesin cetakan injeksi saka macem-macem model bisa nyukupi syarat bahan sing beda kayata bumper mobil, panel instrumen lan baffle mobil Produksi cetakan injeksi bagean otomotif kanthi dimensi lan karakteristik liyane.
    Keuntungan pangolahan bagean plastik kompleks mobil:
    1. Plastik bisa diproses lan dibentuk ing siji wektu, kanthi wektu pangolahan sing cendhak lan akurasi dijamin.
    2. Karakteristik ewah-ewahan bentuk elastis produk plastik bisa nyerep energi tabrakan sing akeh, duweni efek bantalan sing apik kanggo dampak sing kuat, lan nglindhungi kendaraan lan penumpang.Dashboard lan setir plastik digunakake ing mobil modern kanggo nambah bantalan.Bumper ngarep lan mburi lan strip trim awak digawe saka bahan plastik kanggo nyuda impact obyek njaba kendaraan ing awak.Plastik uga nduweni fungsi nyerep lan ngurangi getaran lan gangguan, sing bisa ningkatake kenyamanan perjalanan.
    3. Plastik nduweni ketahanan karat sing kuat lan ora bakal karat yen rusak sacara lokal.
    4. Kanthi nambah macem-macem pangisi, plasticizer lan hardener, plastik kanthi sifat sing dibutuhake disiapake kanggo nyukupi syarat aplikasi bagean sing beda ing kendaraan.Sing luwih trep yaiku warna sing beda-beda bisa diarani liwat aditif kanggo nylametake masalah lukisan.Sawetara bagean plastik uga bisa dilapisi.
  • Bakelite piranti listrik

    Bakelite piranti listrik

    Pilih bahan bakelite berkualitas kanthi kualitas terjamin, tahan suhu dhuwur lan insulasi. Nggunakake bubuk bakelite impor, Seiko, kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.Fitur produk: 1. Prodhuk iki Gamelan tanpa burr, kualitas dhuwur workmanship, fastening lan kekiatan.2. Kualitas apik, kualitas apik lan rega banget.Peralatan pangolahan sing diimpor dipilih.3. Tansah gambar rahasia, strictly ngleksanakake sistem manajemen drawing lan ngilangi risiko pambocoran ....
  • Bakelite electrical enclosure

    Bakelite electrical enclosure

    Pilih bahan bakelite berkualitas kanthi kualitas terjamin, tahan suhu dhuwur lan insulasi. Nggunakake bubuk bakelite impor, Seiko, kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.Fitur produk: 1. Prodhuk iki Gamelan tanpa burr, kualitas dhuwur workmanship, fastening lan kekiatan.2. Kualitas apik, kualitas apik lan rega banget.Peralatan pangolahan sing diimpor dipilih.3. Tansah gambar rahasia, strictly ngleksanakake sistem manajemen drawing lan ngilangi risiko pambocoran ....
  • Aksesoris motor Bakelite

    Aksesoris motor Bakelite

    Pilih bahan bakelite berkualitas kanthi kualitas terjamin, tahan suhu dhuwur lan insulasi. Nggunakake bubuk bakelite impor, Seiko, kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.Fitur produk: 1. Prodhuk iki Gamelan tanpa burr, kualitas dhuwur workmanship, fastening lan kekiatan.2. Kualitas apik, kualitas apik lan rega banget.Peralatan pangolahan sing diimpor dipilih.3. Tansah gambar rahasia, strictly ngleksanakake sistem manajemen drawing lan ngilangi risiko pambocoran ....
  • Gagang Bakelite

    Gagang Bakelite

    Pilih bahan bakelite berkualitas kanthi kualitas terjamin, tahan suhu dhuwur lan insulasi. Nggunakake bubuk bakelite impor, Seiko, kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.Fitur produk: 1. Prodhuk iki Gamelan tanpa burr, kualitas dhuwur workmanship, fastening lan kekiatan.2. Kualitas apik, kualitas apik lan rega banget.Peralatan pangolahan sing diimpor dipilih.3. Tansah gambar rahasia, strictly ngleksanakake sistem manajemen drawing lan ngilangi risiko pambocoran ....
  • produk keamanan BMC

    produk keamanan BMC

    Iki minangka produk keamanan materi BMC, sing bisa digunakake kanggo kabeh jinis motor, meter, listrik lan produk liyane.Karakteristik utama yaiku insulasi, tahan suhu dhuwur lan kekuatan mekanik sing dhuwur.Ukuran produk 103 ing diameter, 100 ing dhuwur lan 30 kanggo 50 ing atose.Cocog kanggo produk fungsional sing digunakake ing macem-macem lingkungan suhu dhuwur.
  • Cangkang Bakelite Plastik

    Cangkang Bakelite Plastik

    Spesifikasi Nama Produk Kategori Cangkang Bakelite Plastik (Molding/Bahan Plastik/Bahan Logam/Assembling/Bagian Balap/Liyane) Bagian Plastik Bahan Bakelite Katrangan Pilih bahan bakelite kanthi kualitas terjamin, tahan suhu dhuwur lan insulasi. Nggunakake bubuk bakelite impor, Seiko , kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan. Kita wis melu ngecor injeksi luwih saka sepuluh taun, kalebu bakelite, cetakan injeksi BMC lan injeksi plastik presisi ...
  • Bakelite electrical enclosure

    Bakelite electrical enclosure

    Fitur produk: 1. Prodhuk iki Gamelan tanpa burr, kualitas dhuwur workmanship, fastening lan kekiatan.2. 2. Kualitas apik, kualitas apik lan rega banget.Peralatan pangolahan sing diimpor dipilih.3. Tansah gambar rahasia, strictly ngleksanakake sistem manajemen drawing lan ngilangi risiko pambocoran.
  • langit-langit BMC

    langit-langit BMC

    BMC langit-langit terpadu digawe saka nanocomposites polimer aerospace dening panas ngobati proses ngecor.Iki minangka jinis bahan dekoratif cetakan komposit polimer anyar kanthi macem-macem sifat sing apik banget.Bisa digunakake ing kabeh kesempatan sing mbutuhake perawatan langit-langit, utamane ing papan umum kayata bangunan kantor, rumah sakit lan sekolah.Nduwe kinerja geni lan tahan api sing apik banget.Kanggo pasar dekorasi omah, langit-langit BMC tahan banyu, tahan rereget, tahan karat ...
  • Penjepit las listrik

    Penjepit las listrik

    Produksi penjepit welding listrik karo materi DMC (bahan BMC) fitur: (1) resistance suhu dhuwur saka bagéan jampel saka materi DMC (bahan BMC) nduwèni elektroda: wiwit suhu deformasi termal saka materi serat kaca saka materi DMC (bahan BMC) punika 240 ℃, bagean jampel saka nduwèni elektroda BMC bisa njaga rigidity apik ing suhu dhuwur lan bisa digunakake kanggo dangu ing 150 ℃.Kajaba iku, nduweni resistensi suhu sing sithik banget lan uga bisa digunakake ...
  • Cetakan Perkakas Ngarep
  • Kluwarga & Komoditas Saben
  • Die Casting Mould

    Die Casting Mould

    Paduan Seng tanpa Perawatan Permukaan: Paduan Seng karo Perawatan Permukaan: 1 Tanpa & karo Perawatan Permukaan Anodize: 2 Kanthi & tanpa Plating (plating chrom) -Sisih Ngarep: Kanthi & tanpa Plating (chrom plating) -Sisih Mburi: 3 Tanpa & karo Powder Coating - Sisih Ngarep: Tanpa & karo Powder Coating - Sisih Mburi: 4 Kanthi & tanpa Penggilingan Getaran - Sisih Ngarep: Kanthi & tanpa...