• Bagéan Metal

Produk

  • Kickstand ponsel klip saku iphone grip samsung universal dukungan telepon braket telepon klip saku

    Kickstand ponsel klip saku iphone grip samsung universal dukungan telepon braket telepon klip saku

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Klip telpon Genggeman ponsel Klip iphone Samsung kickstand universal braket telpon iphone ndhukung klip universal

    Klip telpon Genggeman ponsel Klip iphone Samsung kickstand universal braket telpon iphone ndhukung klip universal

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Fitting Selang Aluminium _Selang Putar sing Bisa Digunakake maneh

    Fitting Selang Aluminium _Selang Putar sing Bisa Digunakake maneh

    Dheweke diprodhuksi dening usaha patungan karo pabrik Taiwan.Kualitas padha karo sing digawe ing Taiwan.
    Kauntungan ing fitting selang kita dibandhingake karo supplier liyane ing China:
    1. Ora bocor lenga.
    2. Bahan sing apik & struktur desain sing apik nggawe kuwat lan ora gampang rusak.
    3. Pin ing fitting migunani / nindakake apik banget.
    4. Perawatan lumahing luwih apik.
    5. Ukuran luwih gedhe saka selang kaya AN16, AN20 kasedhiya yen ana pesenan jumlah.
  • AN4-AN6-AN8 -AN10-AN12-AN16-AN20 PTFE Nilon, Stainless Steel Jalinan selang pendingin minyak

    AN4-AN6-AN8 -AN10-AN12-AN16-AN20 PTFE Nilon, Stainless Steel Jalinan selang pendingin minyak

    AN4 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    AN6 Selang kepang stainless steel rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    N8 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    AN10 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    AN12 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    AN16 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
  • Fitting Titanium AN QR

    Fitting Titanium AN QR

    Katrangan Produk: fitting pedhot cepet kanggo panggunaan saluran bahan bakar
    Bahan: Titanium;
    Aplikasi: kanggo cooler lenga, pangisi daya turbo, rem;
    Spesifikasi: AN4,AN6.AN8.AN10.AN12
  • Pendingin oli mobil sing dipasang maneh

    Pendingin oli mobil sing dipasang maneh

    Aplikasi: balap mobil, motorsport, kinerja
    1. Bisa kelangan crankcase engine, kopling, Déwan katup, etc.
    2. Bahan utama produk kalebu aluminium, tembaga, stainless steel, casting lan bahan logam liyane.Sawise welding utawa perakitan, saluran sisih panas lan saluran sisih kadhemen disambungake menyang exchanger panas lengkap.
    3. Iku utamané dipigunakaké kanggo cooling engine lubricating lenga utawa lenga bahan bakar kendaraan, construction machinery, kapal, etc Sisih panas prodhuk punika lubricating lenga utawa lenga bahan bakar, lan sisih kadhemen bisa cooling banyu utawa udhara.
  • Koordinat pendingin oli mobil sing dipasang maneh

    Koordinat pendingin oli mobil sing dipasang maneh

    1. Bisa kelangan crankcase engine, kopling, Déwan katup, etc.
    2. Bahan utama produk kalebu aluminium, tembaga, stainless steel, casting lan bahan logam liyane.Sawise welding utawa perakitan, saluran sisih panas lan saluran sisih kadhemen disambungake menyang exchanger panas lengkap.
    3. Iku utamané dipigunakaké kanggo cooling engine lubricating lenga utawa lenga bahan bakar kendaraan, construction machinery, kapal, etc Sisih panas prodhuk punika lubricating lenga utawa lenga bahan bakar, lan sisih kadhemen bisa cooling banyu utawa udhara.
  • Listrik Mini Waffle Maker Dikendalikake Termostatik Nyaman 2-iris Mesin Wafel Non-Stick Plate Wajan Bulat

    Listrik Mini Waffle Maker Dikendalikake Termostatik Nyaman 2-iris Mesin Wafel Non-Stick Plate Wajan Bulat

    MINI WAFFLE MAKER
    1.220-240V, 50/60Hz, 350W
    2. 2-irisan waffle Edo;
    3. Teflon coating, non-stick;
    4. Kontrol termostatik;
    5. Siji lampu pilot;
    6. Injeksi ireng;
    7. Kelangan tutul omah;
    8.Skid-tahan sikil;
    9. VDE plug;
    Ukuran produk: 12.2*12.2*8.8 cm
    ukuran piring: Diameter: 12.2 cm
    ukuran kotak warna: 14*8.8*17.8 cm
  • Piring sing bisa dicopot Otomatis Non-stick Pembuat Donat Listrik Mini Bulat Mesin Pembuat Donat kanggo Cemilan Desserts

    Piring sing bisa dicopot Otomatis Non-stick Pembuat Donat Listrik Mini Bulat Mesin Pembuat Donat kanggo Cemilan Desserts

    1.220-240V, 50/60Hz, 750W
    2. 2-irisan donat Edo;
    3.9 piring sing bisa dicopot kothak kanggo milih;
    4. Teflon coating, non-stick;
    5. Kontrol termostatik;
    6. Loro lampu pilot;
    7. Injeksi ireng;
    8. Kelangan tutul omah;
    9.Skid-tahan sikil;
    10. VDE plug;
    produk ukuran: 26*21*11 cm
    ukuran piring: Diameter 20 cm
    ukuran kotak warna: 28*14*22 cm
  • Multi-Fungsi Toster Egg Waffle Pencet Panggangan Listrik Non Stick Teflon Coating Breakfast Sandwich Maker

    Multi-Fungsi Toster Egg Waffle Pencet Panggangan Listrik Non Stick Teflon Coating Breakfast Sandwich Maker

    SANDWICH MAKER
    (warna ireng)
    1.220-240V, 50/60Hz, 750W
    2. 2-irisan Edo sandwich;
    3. triangle, waffle, grill, kothak kanggo milih;
    4. Teflon coating, non-stick;
    5. Kontrol termostatik;
    6. Loro lampu pilot;
    7. Injeksi ireng;
    8. Kelangan tutul omah;
    9.Skid-tahan sikil;
    10. VDE plug;
    Ukuran produk: 22*22*8.5 cm
    ukuran piring: 22.3*12.5 cm
    ukuran kotak warna: 25*25*10 cm
  • Kelangan tutul omah 2 irisan Sandwich Maker Waffle Bread Breakfast Maker Kanthi kaki Skid-tahan

    Kelangan tutul omah 2 irisan Sandwich Maker Waffle Bread Breakfast Maker Kanthi kaki Skid-tahan

    1.220-240V, 50/60Hz, 750W
    2. 2-irisan Edo sandwich;
    3. triangle, waffle, grill, kothak kanggo milih;
    4. Teflon coating, non-stick;
    5. Kontrol termostatik;
    6. Loro lampu pilot;
    7. Injeksi ireng;
    8. Kelangan tutul omah;
    9.Skid-tahan sikil;
    10. VDE plug;
    Ukuran produk: 22*22*8.5 cm
    ukuran piring: 22.3*12.5 cm
    ukuran kotak warna: 26*25*10 cm
  • 4 Slice Sandwich Maker Kontrol Suhu Otomatis Tegak kanggo Panyimpenan Kanthi Panel Stainless Steel Sarapan Listrik

    4 Slice Sandwich Maker Kontrol Suhu Otomatis Tegak kanggo Panyimpenan Kanthi Panel Stainless Steel Sarapan Listrik

    4 Slice Sandwich Maker
    220-240V~1400W
    Werna: ireng injeksi
    Kelangan-tutul gagang
    Kanthi panel stainless steel
    Ukuran piring: 25.5*21.5 cm
    Piring: sandwich, panggangan, piring pembuat kacang Sistem kunci
    Indikator Daya & Lampu Siap
    Plat lapisan non-stick kanggo gampang diresiki
    Tegak kanggo panyimpenan
    Kontrol suhu otomatis
    produk ukuran: 31*26*9 cm
    Ukuran piring: 25.5*21.5 cm
    ukuran kotak warna: 35*29*12.5 cm
  • Lapisan Teflon Non-stick 2 Slice Electric Breakfast Sandwich Maker Waffle Grill Kanthi Housing Sentuhan Keren

    Lapisan Teflon Non-stick 2 Slice Electric Breakfast Sandwich Maker Waffle Grill Kanthi Housing Sentuhan Keren

    1.220-240V, 50/60Hz, 750W
    2. 2-irisan Edo sandwich;
    3. triangle, waffle, grill, kothak kanggo milih;
    4. Teflon coating, non-stick;
    5. Kontrol termostatik;
    6. Loro lampu pilot;
    7. Injeksi ireng;
    8. Kelangan tutul omah;
    9.Skid-tahan sikil;
    10. VDE plug;
    Ukuran produk: 23.5*22.5*9 cm
    ukuran piring: 22.3*12.5 cm
    ukuran kotak warna: 26.3*10.5*24 cm
  • Kitchen Appliance Panggangan Sandwich Maker 2 irisan Breakfast toaster Waffle Maker

    Kitchen Appliance Panggangan Sandwich Maker 2 irisan Breakfast toaster Waffle Maker

    1.220-240V, 50/60Hz, 750W
    2. 2-irisan Edo sandwich;
    3. triangle, waffle, grill, kothak kanggo milih;
    4. Teflon coating, non-stick;
    5. Kontrol termostatik;
    6. Loro lampu pilot;7. Injeksi ireng;
    8. Kelangan tutul omah;
    9.Skid-tahan sikil;
    10. VDE plug;
    Ukuran produk: 23.5*22.5*9 cm
    ukuran piring: 22.3*12.5 cm
    ukuran kotak warna: 26.3*10.5*24 cm
  • Mini 2-slice press non-stick coating grill Electric Panini Grill Sandwich Maker

    Mini 2-slice press non-stick coating grill Electric Panini Grill Sandwich Maker

    1. 220-240V(110V),50/60Hz,750W
    2. Panggangan penet 2-irisan
    3. lapisan non-kelet kanggo reresik gampang
    4. Kontrol termostatik;
    5. Loro lampu pilot;
    6. Injeksi ireng;
    7. Cool tutul nangani;
    8. Skid-tahan sikil;
    9. VDE plug;
    produk ukuran: 26*21.5*8 cm
    Ukuran piring: 23*14 cm
    ukuran kotak warna: 30.6*24.8*10.8 cm
  • Aksesoris ngalih Bakelite

    Aksesoris ngalih Bakelite

    Pilih bahan bakelite berkualitas kanthi kualitas terjamin, tahan suhu dhuwur lan insulasi. Nggunakake bubuk bakelite impor, Seiko, kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.
    Fitur produk:
    1. Prodhuk iki Gamelan tanpa burr, workmanship kualitas dhuwur, fastening lan kekiatan.
    2. Kualitas apik, kualitas apik lan rega banget.Peralatan pangolahan sing diimpor dipilih.
    3. Tansah gambar rahasia, strictly ngleksanakake sistem manajemen drawing lan ngilangi risiko pambocoran.
  • Perumahan kothak simpang

    Perumahan kothak simpang

    Proses BMC ditondoi dening:
    (1) Gampang kanggo operate.Proses produksi kabeh gampang diwujudake mekanisasi lan otomatisasi, nduweni efisiensi produksi sing dhuwur, lan ningkatake lingkungan kerja lan kahanan kerja sing lembab.
    (2) Produk kasebut ora bisa ditebak.Keperluan sing beda kanggo macem-macem produk bisa ditindakake kanthi ngganti jinis lan rumus komponen lan ngganti proses cetakan.Kayata resistance karat, jampel, jampel panas, nul shrinkage, keluwesan, Kapadhetan kurang, kekuatan dhuwur, kelas lumahing, antistatic, etc.
    (3) Fluiditas cetakan apik.Bisa mbentuk produk kanthi struktur kompleks, utamane cocok kanggo nggawe produk berbentuk khusus cangkang tipis sing gedhe.Bisa nyadari fungsi kekandelan variabel produk kanthi sisipan, bolongan, bos, kaku, benang lan liya-liyane.
    (4) Produk kasebut padhang lan resik ing njero lan njaba lan ukurane akurat.Cocog kanggo nggawe bagean periferal otomotif, bagean listrik, bagean mekanik, wadhah anti karat lan produk liyane.Cocog kanggo produksi skala gedhe lan biaya murah.
    (5) Materi penguat ora ana karusakan ing proses produksi lan cetakan, dawa seragam lan kekuatan produk sing dhuwur.Bisa nindakake desain struktur sing entheng lan warna sing cerah.
  • kothak terminal Bakelite

    kothak terminal Bakelite

    Pilih bahan bakelite berkualitas kanthi kualitas terjamin, tahan suhu dhuwur lan insulasi. Nggunakake bubuk bakelite impor, Seiko, kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan.
    Fitur produk:
    1. Prodhuk iki Gamelan tanpa burr, workmanship kualitas dhuwur, fastening lan kekiatan.
    2. Kualitas apik, kualitas apik lan rega banget.Peralatan pangolahan sing diimpor dipilih.
    3. Tansah gambar rahasia, strictly ngleksanakake sistem manajemen drawing lan ngilangi risiko pambocoran.
  • Rem tangan, rem tangan drift

    Rem tangan, rem tangan drift

    Prinsip kerja rem tangan hidraulik: ngethok pipa lenga tumuju rem mburi, sambungake inlet lenga pompa rem tangan hidrolik ing mburi ngarep lan stopkontak lenga ing mburi mburi.Nalika sampeyan langkah ing rem sikil, lenga brake mili liwat pump brake tangan kita mengko diinstal lan tumindak ing rodha papat kaya sadurunge;Nalika sampeyan narik rem tangan hydraulic, pump hydraulic mung bakal tumindak ing gembong mburi, lan lenga brake master silinder rem dipisahake saka rem ngarep lan mburi (sawetara rem drive ngarep disebarake salib, yaiku, sisih kiwa. ngarep lan mburi tengen siji siklus, lan ngarep tengen lan mburi kiwa siklus liyane, kang angel ngomong, Sampeyan bakal luwih golek master toko ndandani kanggo mbantu sadurunge refitting).Mesthi, tandha 505 ing wangun pamisah ngarep mburi.
    Luwih becik milih pipa logam, pipa karet utawa pipa elastis, sing bakal ngrusak efek rem.
  • racing dipunéwahi rem tangan

    racing dipunéwahi rem tangan

    Prinsip refitting rem tangan hidrolik:
    Jeneng profesional rem tangan yaiku rem tambahan.Beda karo prinsip rem, disambungake menyang sepatu rem mburi nganggo kabel kawat baja kanggo rem mobil.Panggunaan rem tangan sing dawa bakal nyebabake deformasi plastik kawat baja.Amarga deformasi iki ora bisa dibalekake, panggunaan jangka panjang bakal nyuda sarana lan nambah perjalanan rem tangan.
    Spring bali uga digunakake karo rem tangan.Nalika rem tangan ditarik munggah, spring wis elongated;Rem tangan dirilis lan spring bali menyang dawa asline.Nalika rem tangan digunakake kanggo dangu, spring uga bakal deform patut.
    Tes:
    1, Rungokake swara "klik" nalika narik rem tangan mobil nganti gagang ditarik nganti pungkasan, banjur ngitung posisi 70% saka total swara.Posisi iki minangka titik kerja efektif saka rem tangan mobil.
    2, Umumé, posisi normal antarane lima lan pitung kothak.Banjur, priksa efisiensi rem tangan mobil, yaiku, kanggo ndeleng manawa rem tangan bisa digunakake kanthi efektif.
    3, Nyopir mobil menyang slope kanthi kemiringan gedhe lan kondisi dalan sing apik, injak pedal rem, ngalih menyang netral, tarik rem tangan mobil menyang titik kerja sing wis ditemtokake, lan alon-alon ngeculake pedal rem.Yen mobil ora geser, iku nuduhake yen rem tangan wis efficiency apik.Utawa mobil bakal geser rada, nanging jarak ngusapake cilik banget, lan efficiency rem tangan iku normal.
    4. Uphill lan downhill kudu ditindakake sapisan.Yen ditemokake yen efisiensi rem utawa sensitivitas rem tangan mobil ora becik, bisa ditanggulangi kanthi nyetel kabel tarik rem tangan.Sampeyan luwih becik ora nindakake dhewe.Sampeyan kudu pindhah menyang toko pangopènan sanalika bisa lan pasrahake menyang personel pangopènan profesional.