• Bagéan Metal

Parts Racing

  • Fitting Selang Aluminium _Selang Putar sing Bisa Digunakake maneh

    Fitting Selang Aluminium _Selang Putar sing Bisa Digunakake maneh

    Dheweke diprodhuksi dening usaha patungan karo pabrik Taiwan.Kualitas padha karo sing digawe ing Taiwan.
    Kauntungan ing fitting selang kita dibandhingake karo supplier liyane ing China:
    1. Ora bocor lenga.
    2. Bahan sing apik & struktur desain sing apik nggawe kuwat lan ora gampang rusak.
    3. Pin ing fitting migunani / nindakake apik banget.
    4. Perawatan lumahing luwih apik.
    5. Ukuran luwih gedhe saka selang kaya AN16, AN20 kasedhiya yen ana pesenan jumlah.
  • AN4-AN6-AN8 -AN10-AN12-AN16-AN20 PTFE Nilon, Stainless Steel Jalinan selang pendingin minyak

    AN4-AN6-AN8 -AN10-AN12-AN16-AN20 PTFE Nilon, Stainless Steel Jalinan selang pendingin minyak

    AN4 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    AN6 Selang kepang stainless steel rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    N8 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    AN10 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    AN12 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
    AN16 Selang kepang baja tahan karat rong lapisan (Deleng spesifikasi ing ngisor iki)
  • Fitting Titanium AN QR

    Fitting Titanium AN QR

    Katrangan Produk: fitting pedhot cepet kanggo panggunaan saluran bahan bakar
    Bahan: Titanium;
    Aplikasi: kanggo cooler lenga, pangisi daya turbo, rem;
    Spesifikasi: AN4,AN6.AN8.AN10.AN12
  • Pendingin oli mobil sing dipasang maneh

    Pendingin oli mobil sing dipasang maneh

    Aplikasi: balap mobil, motorsport, kinerja
    1. Bisa kelangan crankcase engine, kopling, Déwan katup, etc.
    2. Bahan utama produk kalebu aluminium, tembaga, stainless steel, casting lan bahan logam liyane.Sawise welding utawa perakitan, saluran sisih panas lan saluran sisih kadhemen disambungake menyang exchanger panas lengkap.
    3. Iku utamané dipigunakaké kanggo cooling engine lubricating lenga utawa lenga bahan bakar kendaraan, construction machinery, kapal, etc Sisih panas prodhuk punika lubricating lenga utawa lenga bahan bakar, lan sisih kadhemen bisa cooling banyu utawa udhara.
  • Koordinat pendingin oli mobil sing dipasang maneh

    Koordinat pendingin oli mobil sing dipasang maneh

    1. Bisa kelangan crankcase engine, kopling, Déwan katup, etc.
    2. Bahan utama produk kalebu aluminium, tembaga, stainless steel, casting lan bahan logam liyane.Sawise welding utawa perakitan, saluran sisih panas lan saluran sisih kadhemen disambungake menyang exchanger panas lengkap.
    3. Iku utamané dipigunakaké kanggo cooling engine lubricating lenga utawa lenga bahan bakar kendaraan, construction machinery, kapal, etc Sisih panas prodhuk punika lubricating lenga utawa lenga bahan bakar, lan sisih kadhemen bisa cooling banyu utawa udhara.
  • Rem tangan, rem tangan drift

    Rem tangan, rem tangan drift

    Prinsip kerja rem tangan hidraulik: ngethok pipa lenga tumuju rem mburi, sambungake inlet lenga pompa rem tangan hidrolik ing mburi ngarep lan stopkontak lenga ing mburi mburi.Nalika sampeyan langkah ing rem sikil, lenga brake mili liwat pump brake tangan kita mengko diinstal lan tumindak ing rodha papat kaya sadurunge;Nalika sampeyan narik rem tangan hydraulic, pump hydraulic mung bakal tumindak ing gembong mburi, lan lenga brake master silinder rem dipisahake saka rem ngarep lan mburi (sawetara rem drive ngarep disebarake salib, yaiku, sisih kiwa. ngarep lan mburi tengen siji siklus, lan ngarep tengen lan mburi kiwa siklus liyane, kang angel ngomong, Sampeyan bakal luwih golek master toko ndandani kanggo mbantu sadurunge refitting).Mesthi, tandha 505 ing wangun pamisah ngarep mburi.
    Luwih becik milih pipa logam, pipa karet utawa pipa elastis, sing bakal ngrusak efek rem.
  • racing dipunéwahi rem tangan

    racing dipunéwahi rem tangan

    Prinsip refitting rem tangan hidrolik:
    Jeneng profesional rem tangan yaiku rem tambahan.Beda karo prinsip rem, disambungake menyang sepatu rem mburi nganggo kabel kawat baja kanggo rem mobil.Panggunaan rem tangan sing dawa bakal nyebabake deformasi plastik kawat baja.Amarga deformasi iki ora bisa dibalekake, panggunaan jangka panjang bakal nyuda sarana lan nambah perjalanan rem tangan.
    Spring bali uga digunakake karo rem tangan.Nalika rem tangan ditarik munggah, spring wis elongated;Rem tangan dirilis lan spring bali menyang dawa asline.Nalika rem tangan digunakake kanggo dangu, spring uga bakal deform patut.
    Tes:
    1, Rungokake swara "klik" nalika narik rem tangan mobil nganti gagang ditarik nganti pungkasan, banjur ngitung posisi 70% saka total swara.Posisi iki minangka titik kerja efektif saka rem tangan mobil.
    2, Umumé, posisi normal antarane lima lan pitung kothak.Banjur, priksa efisiensi rem tangan mobil, yaiku, kanggo ndeleng manawa rem tangan bisa digunakake kanthi efektif.
    3, Nyopir mobil menyang slope kanthi kemiringan gedhe lan kondisi dalan sing apik, injak pedal rem, ngalih menyang netral, tarik rem tangan mobil menyang titik kerja sing wis ditemtokake, lan alon-alon ngeculake pedal rem.Yen mobil ora geser, iku nuduhake yen rem tangan wis efficiency apik.Utawa mobil bakal geser rada, nanging jarak ngusapake cilik banget, lan efficiency rem tangan iku normal.
    4. Uphill lan downhill kudu ditindakake sapisan.Yen ditemokake yen efisiensi rem utawa sensitivitas rem tangan mobil ora becik, bisa ditanggulangi kanthi nyetel kabel tarik rem tangan.Sampeyan luwih becik ora nindakake dhewe.Sampeyan kudu pindhah menyang toko pangopènan sanalika bisa lan pasrahake menyang personel pangopènan profesional.
  • Pasang maneh jinis kenop puteran katup distribusi katup proporsional rem tangan hidrolik

    Pasang maneh jinis kenop puteran katup distribusi katup proporsional rem tangan hidrolik

    Katup distribusi ngontrol inflasi lan exhaust saka silinder udara akting miturut owah-owahan tekanan ing pipa sepur, lan nyadari rem, tekanan njaga utawa ngeculake lokomotif liwat tumindak katup arah lan katup akting.Pentinge katup distribusi ing rem udara padha karo jantung manungsa.Yen gagal, fungsi rem udara kabeh kendaraan bakal ora bener, lan safety nyopir ora bakal dijamin.
  • Pipa knalpot balap mesin aspirated header pipa knalpot manifold knalpot mobil

    Pipa knalpot balap mesin aspirated header pipa knalpot manifold knalpot mobil

    Kita nyedhiyakake bagean OEM & kinerja / balap kanggo macem-macem model kendaraan.Kita duwe luwih saka 800 model kinerja utawa racing header / manifold / mudhun pipe / kucing bali etc. Antarane wong-wong mau, kita duwe watara 300 model kasedhiya kanggo dodolan, liyane ana ing dodolan eksklusif (minangka lagi dikembangaké miturut requirement klien kita '. padha duwe hak kepemilikan kanggo wong-wong mau).Pls email kita kanggo katalog manifold kita yen kasengsem ing wong.Padha kualitas apik banget.


    Kita uga bisa develope miturut gambar, conto, gagasan etc. Padha bisa didol mung kanggo sampeyan ing syarat-syarat eksklusif.
    SUBARU WRX STi 2002+ HEADER(FULL SS304)
  • Fitting Mobil lan Aksesoris High Quality AN Hose Fitting

    Fitting Mobil lan Aksesoris High Quality AN Hose Fitting

    Werna: Abang / Biru / Ireng / Nikel / Disesuaikan
    Gelar: Lurus / 30 / 45 / 60 / 90 / 120 / 150 / 180
    Ukuran: AN4 / AN6 / AN8 / AN10 / AN12 / AN16 / AN20
  • Selang Silikon & Klem

    Selang Silikon & Klem

    Bahan: silikon kelas dhuwur
    Reinforcement: Polyester/Aramid
    Lapisan sing dikuatake: 3/4/5 ply utawa minangka selaras
    Suhu kerja: -60°C nganti +260°C
    Length : sembarang dawa bespoke kasedhiya
    Pilihan Warna Standard : Blue/Red/Black
    Pilihan Warna Lain: Green/Yellow/Orange/Purple/Pink etc
  • AN fittings kanggo balap mobil

    AN fittings kanggo balap mobil

    Universal fit.kayata: Lenga / Bahan Bakar / Banyu / Cairan
    Digawe saka Bahan Aluminium Ringan 6061-T6 Kualitas Tinggi
    Black / Blue Anodized Rampung kanggo kekiatan
    Logo pelanggan bisa dadi laser ing pas.
  • Mesin Diesel DPF tail gas purifier

    Mesin Diesel DPF tail gas purifier

    Mesin Diesel DPF exhaust purifier yaiku saringan sing dipasang ing sistem emisi.Bisa nyekel lan nyaring emisi partikel sadurunge mlebu ing atmosfer.
    Filter kasebut nduweni struktur honeycomb, area geometris jupuk gedhe, tekanan exhaust cilik, efek panangkepan sing apik, daya tahan mekanik sing apik lan tahan panas.Iki minangka pembersih utama internasional modern.Kajaba iku, teknologi lan pengalaman perusahaan kita ing pemurnian gas buntut sajrone pirang-pirang taun bisa nyuda asap ireng kanthi efektif.
  • selang cepet release pas

    selang cepet release pas

    Katrangan Produk: fitting pedhot cepet kanggo panggunaan saluran bahan bakar
    Bahan: Titanium;
    Aplikasi: kanggo cooler lenga, pangisi daya turbo, rem;
    Spesifikasi: AN4,AN6.AN8.AN10.AN12
  • Refitting brake caliper joint 0 degree brake oil pipe joint An3 aluminium fisheye Joint Direct

    Refitting brake caliper joint 0 degree brake oil pipe joint An3 aluminium fisheye Joint Direct

    Lurus braided brake oil line hose end aluminium banjo eye brake crimp fitting adapter joints
    Kita bisa logo laser, werna lan paket khusus,
    uga bisa ngasilake miturut sampel utawa gambar sampeyan.
  • Pipa minyak rem, pipa minyak An3, pipa minyak PTFE rem An3 anyar

    Pipa minyak rem, pipa minyak An3, pipa minyak PTFE rem An3 anyar

    Pipa minyak rem, pipa minyak An3, pipa minyak rem An3 anyar, biru
    Product Angle: Angle 0/45/28/90 sudut liyane bisa disesuaikan.
    Bahan produk: Teflon inti inti.
    Panganggone produk: kanggo garis rem ngarep lan mburi / tabung.
  • selang silikon & klem mobil sistem pendingin mobil bending radiator pemanas selang silikon/tabung/pipa

    selang silikon & klem mobil sistem pendingin mobil bending radiator pemanas selang silikon/tabung/pipa

    1. Resistance suhu dhuwur
    2. resistance degradasi elektrokimia
    3.UV lan ozon resistance
    4.Ordinary silikon ora bisa resisit lenga, nanging fluorosilicone karo sawijining unik menehi resistance kanggo akeh bahan bakar, lengo lan pelarut, kalebu bensin
  • An3 konektor tenggorokan baja khusus anyar kanggo rem

    An3 konektor tenggorokan baja khusus anyar kanggo rem

    Bahan: 304 Stainless Steel
    Ukuran adaptor: M10x1.0, M10X1.25, M10X1.5
    Tipe: Putar Hose End
    Lampiran Adaptor: Utas wadon
    Sudut: Lurus
  • AN3-M10 * 1.0 BRAKE WANITA kuwalik selang flare

    AN3-M10 * 1.0 BRAKE WANITA kuwalik selang flare

    Bahan: 304 Stainless Steel
    Ukuran adaptor: M10x1.0, M10X1.25, M10X1.5
    Tipe: Putar Hose End
    Lampiran Adaptor: Utas wadon
    Sudut: Lurus
  • Selang kepang kanggo balap motorsport / kinerja / tuning

    Selang kepang kanggo balap motorsport / kinerja / tuning

    Ukuran AN4 nganti AN16 kasedhiya.
    OK kanggo bahan bakar, lenga, banyu & pemanas
    Tahan suhu dhuwur: -40°C nganti +300F
    PSI: 1000 kanggo AN4, AN6 & AN10;750 kanggo AN12, AN14 & AN16