• Bagéan Metal

Kabar

Kabar

  • Cara kanggo nyegah karat lan karat saka bagean stamping logam

    Stamping hardware wis akeh digunakake ing urip saben dina.Amarga sawetara saka sudhut aplikasi, syarat kualitas kanggo hardware stampings uga saya nambah.Contone, karat lumahing lan erosi saka stampings hardware masalah banget umum.Kanggo perawatan saka ...
    Waca liyane
  • Napa die bledosan nalika stamping logam?

    Ing kasunyatan, iki kahanan umum banget nalika stamping logam mati bledosan, nanging yen bledosan punika relatif serius, iku bakal bledosan menyang sawetara bêsik.Ana akeh alasan sing mimpin kanggo bursting saka logam stamping Cithakan.Saka tuku bahan baku kanggo stamping logam mati kanggo ...
    Waca liyane
  • Panyebab lan Solusi saka Dents Tembok Sisih saka Injeksi Molded Parts

    "Dent" disababaké déning shrinkage internal lokal sawise sealing gapura utawa lack of injeksi materi.Depresi utawa depresi mikro ing permukaan bagian cetakan injeksi minangka masalah lawas ing proses cetakan injeksi.Dents umume disebabake dening nambah lokal shrinkage ...
    Waca liyane
  • Proses Penting sing Ngaruhi Kekuwatan Bagian Cetakan Injeksi

    Mesin ngecor injeksi (mesin ngecor injeksi utawa mesin ngecor injeksi kanggo cendhak) yaiku peralatan ngecor utama sing nggawe bahan termoplastik utawa thermosetting dadi produk plastik saka macem-macem wujud nggunakake cetakan cetakan plastik.Cetakan injeksi diwujudake liwat cetakan injeksi ...
    Waca liyane
  • Panyebab lan Langkah-langkah kanggo Brittleness Bagean Cetakan Injeksi Gedhe

    Miturut teori ngecor, alesan utama kanggo brittleness bagean injeksi nyetak iku noto arah molekul internal, kaku internal ampas gedhe banget, etc. Yen bagean injeksi nyetak duwe garis Gawan banyu, kahanan bakal Samsaya Awon.Mulane, iku ora ...
    Waca liyane
  • Apa garis las?

    Garis las sing paling umum ing antarane akeh cacat produk cetakan injeksi.Kajaba sawetara bagean cetakan injeksi kanthi bentuk geometris sing gampang banget, garis las dumadi ing sebagian besar bagean cetakan injeksi (biasane ing bentuk garis utawa alur berbentuk V), utamane kanggo produk gedhe lan kompleks ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara mbedakake noda lenga cetakan lan noda lenga bahan ing bagean plastik?

    Kita ngerti manawa produk kanthi noda lenga ing cetakan kasebut minangka produk sampah.Umume noda lenga jamur luwih saka 80% wektu, nanging isih ana 10% - 20% noda lenga jamur.Noda lenga jamur sing diarani ora ana ing cetakan, nanging ing bahan.Contone, sawetara ...
    Waca liyane
  • Panyebab lan solusi tandha udhara mlebu ing bahan PC

    Ing kasus garis udhara utawa garis jet cedhak inlet karet injeksi bagean nyetak sak produksi, analisis ing ngisor iki bisa diarani kanggo comparison lan dandan.Antarane wong-wong mau, nyuda kacepetan injeksi minangka cara utama kanggo nambah masalah garis injeksi lan saluran udara ...
    Waca liyane
  • Apa bahan cetakan injeksi sing umum?

    Bahan cetakan injeksi umum sacara kimia lan fisik dipérang dadi acrylate, styrene lan styrene.Saben monomer nduweni karakteristik sing beda-beda: akrilat nduweni kekuatan dhuwur, stabilitas termal lan kimia: saka sudut pandang morfologis, polimerisasi telung monomer ngasilake thr ...
    Waca liyane
  • Apa lapangan aplikasi cetakan injeksi?

    Cetakan injeksi minangka peralatan proses penting kanggo produksi macem-macem produk industri.Kanthi perkembangan industri plastik kanthi cepet lan promosi lan aplikasi produk plastik ing penerbangan, aeroangkasa, elektronik, mesin, kapal, mobil lan sektor industri liyane, ...
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo Polishing saka Injection Mould

    Polishing jamur injeksi nduweni rong tujuan;Salah sijine yaiku kanggo nambah kelancaran cetakan, supaya permukaan produk sing diasilake jamur kasebut alus, apik lan apik.Liyane iku kanggo nggawe jamur gampang demould, supaya plastik ora bakal macet ing jamur lan ora bisa det ...
    Waca liyane
  • Apa kangelan ing Manufaktur injeksi ngecor?

    Proses ngecor injeksi plastik kudu dadi cetakan injeksi.Yen iku bagean ngecor injeksi prasaja, jamur punika relatif gampang kanggo Pabrik, kayata injeksi Mould kanggo Pulley.Yen bagean cetakan injeksi kanthi struktur kompleks ditemoni, pabrik cetakan injeksi ...
    Waca liyane
  • Telung Faktor Saka Miskin Gloss Injection Molding Products

    Akeh manufaktur cetakan injeksi bakal nemoni masalah sing padha.Ora ana masalah karo kualitas produk, nanging kinclong produk pancen ora cocog, sing pungkasane ndadékaké produk kethokan sawise ngolah bagean cetakan injeksi.Saliyane masalah plastik kasebut ...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Ngatasi Ambune Produk Molding Injeksi?

    Produsen ngecor injeksi tuku partikel plastik sing berkualitas, sing dadi jaminan penting kanggo mesthekake yen produk cetakan injeksi bebas ambu.Kanggo sawetara plastik, sing duwe mambu tartamtu, pabrikan cetakan injeksi kudu njupuk langkah-langkah tartamtu sadurunge produksi.Injeksi...
    Waca liyane
  • Apa crack weld?

    Apa crack weld?Iki minangka cacat serius sing paling umum ing weldments.Ing tumindak gabungan saka kaku welding lan faktor brittleness liyane, pasukan iketan saka atom logam ing wilayah lokal saka gabungan gandheng wis numpes lan antarmuka anyar kawangun.Ing teknologi welding, kita kudu ngindhari ...
    Waca liyane
  • Klip telpon grip ponsel klip iPhone samsung kickstand braket telpon universal

    Klip kanthong EDC serbaguna lan genggeman sing diowahi dadi kickstand ing potret utawa malang.We njupuk klip kanthong andhap asor lan nambah fitur pinter kanggo ngatasi kabeh cara sing pengin nggawa telpon.Cincin kasebut menehi genggeman tangan siji sing padhet nalika lelungan, lying mudhun, lungguh, munggah, muter ...
    Waca liyane
  • Apa plastik putih dadi kuning sawise dangu?

    Umumé, kuning produk plastik disebabake dening tuwa utawa degradasi bahan.Umume, PP disebabake dening tuwa (degradasi).Amarga anané gugus sisih ing polipropilena, stabilitasé ora apik, utamané ing kasus cahya.Umume, stabilizer cahya ...
    Waca liyane
  • Metode Pembentukan Logam - Casting

    Cara produksi ing ngendi logam cair diwutahake menyang rongga cetakan sing cocog karo bentuk lan ukuran bagean, banjur didinginake lan dipadhetke kanggo entuk kothong utawa bagean biasane diarani logam cair utawa casting.Contone, produk kita: selang suar terbalik wanita rem, an6 / an8 lan ...
    Waca liyane
  • Pengaruh suhu cetakan, suhu leleh lan kacepetan injeksi ing penyusutan produk

    1, Loro kondisi suhu sing ora kondusif kanggo ngatasi masalah shrinkage 1) Suhu jamur kurang banget, sing ora kondusif kanggo ngatasi masalah shrinkage Masalah shrinkage bagean karet hard (shrinkage lumahing lan shrinkage internal) iku cacat disebabake dening angkasa ...
    Waca liyane
  • Reresik jamur sing bener bisa dadi cara sing efektif kanggo ngatasi burrs

    Lampu kilat bagean bisa kedadeyan amarga macem-macem alasan, saka owah-owahan ing proses utawa bahan nganti kegagalan perkakas.Burrs bakal katon ing pinggir bagean ing sadawane garis pemisahan cetakan utawa ing ngendi wae logam dadi wates bagean kasebut.Contone, cangkang listrik plastik, sambungan pipa, pl...
    Waca liyane