• Bagéan Metal

Bagéan Metal

  • Kickstand ponsel klip saku iphone grip samsung universal dukungan telepon braket telepon klip saku

    Kickstand ponsel klip saku iphone grip samsung universal dukungan telepon braket telepon klip saku

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Klip telpon Genggeman ponsel Klip iphone Samsung kickstand universal braket telpon iphone ndhukung klip universal

    Klip telpon Genggeman ponsel Klip iphone Samsung kickstand universal braket telpon iphone ndhukung klip universal

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Klip braket ponsel grip iphone klip saku samsung universal kickstand braket samsung

    Klip braket ponsel grip iphone klip saku samsung universal kickstand braket samsung

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Folder Adapter Bar kanggo Kursi Roda

    Folder Adapter Bar kanggo Kursi Roda

    Kualitas sing apik banget 6061-T6 Aluminium Materiall Injeksi Medis Black Folder Adaptor Bar kanggo Kursi Roda


    Ora FOR SALE.Kepemilikan cetakan duweke klien kita.

    Foto lan katrangan ing kene mung kanggo nuduhake kemampuan lan pengalaman kita.

    Sajarah transaksi item iki mung tegese kita wis nggawe bagean karo struktur padha (fungsi utawa aplikasi beda) kanggo klien liyane.



    Jeneng produk: Folder Adapter Bar kanggo Kursi Roda
    Pasar utawa Klien: USA
    Aplikasi: Bagian Kursi Roda
    Bahan: 6061-T6 Aluminium
    Werna: ireng

    Rampung: Anodize

    Pengolahan: mesin CNC + etsa laser
  • Inflator Carry-on Aluminium

    Inflator Carry-on Aluminium

    Deskripsi Produk: Aluminium Carry-on Inflator
    Pasar utawa Klien: Singapura
    Aplikasi: inflator kanggo pit
    Bahan: aluminium.
    Processing: mesin, perawatan lumahing, perakitan.
    Khusus item iki:

    Ora FOR SALE.Kepemilikan cetakan duweke klien kita.
  • Cangkang baja

    Cangkang baja

    Deskripsi Produk: Steel shell
    Pasar utawa Klien: Italia
    Aplikasi: ora dingerteni, cangkang kanggo perakitan.
    Bahan: baja.
    Pangolahan: punching / stamping, mesin, perawatan permukaan.
    Khusus item iki:

    Ora FOR SALE.Kepemilikan cetakan duweke klien kita.
  • Klip saku serbaguna iphone kickstand dukungan ponsel klip samsung universal braket telepon Klip saku serbaguna

    Klip saku serbaguna iphone kickstand dukungan ponsel klip samsung universal braket telepon Klip saku serbaguna

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Bagian Nggambar jero

    Bagian Nggambar jero

    Fitur anti-corrosion anti-oksidasi awet kualitas dhuwur lan inexpensive Kita Business Product R&D (Desaining, ngecor / perkakas);Pabrikan bagean plastik lan logam;Layanan perakitan;bagean kinerja mobil / racing;80% produk kita didol menyang pasar maju kaya Amerika Utara,Eropa, lan sapiturute. Visi Kita Dadi produsen integral ngrancang, perkakas & produksi massal produk plastik & logam Misi Kita Aktifake inspirasi lan inovasi...
  • AN Push ing Fitting Selang, Fitting Selang Aluminium

    AN Push ing Fitting Selang, Fitting Selang Aluminium

    Fitur anti-korosi anti-oksidasi awet kualitas dhuwur Produk Bisnis Kita R&D (Desain, ngecor / perkakas);Pabrikan bagean plastik lan logam;Layanan perakitan;bagean kinerja mobil / racing;80% produk kita didol menyang pasar maju kaya Amerika Utara,Eropa, lan sapiturute. Visi Kita Dadi produsen integral ngrancang, perkakas & produksi massal produk plastik & logam Misi Kita Aktifake inspirasi lan inovasi, gunakake ...
  • Klem Selang

    Klem Selang

    Kita nyedhiyakake clamp liner kanthi materi sing beda-beda, jembar band sing beda-beda lan ukuran jangkoan miturut kabutuhan sampeyan.
    Kita uga duwe T-bolt Clamps etc jinis Clamps liyane.Deleng foto ing ngisor iki sawetara klem kita:

    Klem Liner:

    (kanthi proteksi liner, bisa digunakake ing selang lsp kanggo nglindhungi selang supaya ora rusak)
  • Dbh-15p (wadon) jinis kawat las jarum konektor lem putih

    Dbh-15p (wadon) jinis kawat las jarum konektor lem putih

    Jeneng produk: dbh-15p (wanita) jinis kawat las jarum lem putih
    Tahan suhu: 230 derajat
    Tipe antarmuka: HDMI
    Karakteristik: tahan suhu dhuwur 230 ° C
    Lingkup aplikasi: digunakake digunakake ing kabeh jinis Perkakas kluwarga, Toys elektrik
    Produk digital, peralatan kantor modern, kontrol industri lan peralatan komunikasi ngawasi, lsp.
  • Pipa minyak rem sambungan otomatis refitting bagean Alignment An3 kanggo M12 * 1.0 / M10 * 1.0

    Pipa minyak rem sambungan otomatis refitting bagean Alignment An3 kanggo M12 * 1.0 / M10 * 1.0

    Counter kabel An3 kanggo M12 * 1.0
    Counter kabel An3 kanggo M10 * 1.0
  • BILLET Nylon VISE JAWS Billet Nylon Magnetic Vise Soft Jaws Kanggo Selang Ends Fittings

    BILLET Nylon VISE JAWS Billet Nylon Magnetic Vise Soft Jaws Kanggo Selang Ends Fittings

    Iki minangka kunci paduan kanggo gabungan pipa minyak lenga sing dipasang maneh saka mobil.Sisipan protèktif rahang vise karo backing Magnetik kanggo nyekeli menyang vise nalika ora clamped mudhun.Sisipan rahang vise nyekel bagean hex saka fitting aluminium sajrone perakitan kanggo nyuda rasa wedi. Bisa digunakake kanthi ukuran apa wae saka -3 AN nganti -32 AN.lan fitur mburi Magnetik, saéngga persiyapan cepet lan transfer gampang antarane vises.We uga bisa ngrancang miturut kabutuhan.
  • Frame Tampilan AL

    Frame Tampilan AL

    Deskripsi Produk: AL Display Frame
    Pasar utawa Klien: Singapura
    Aplikasi: Frame
    Bahan: aluminium.
    Pangolahan: casting
    Khusus item iki:

    Ora FOR SALE.Kepemilikan cetakan duweke klien kita.
  • Perumahan AL Kab

    Perumahan AL Kab

    Deskripsi Produk: AL Housing
    Pasar utawa Klien: Korea
    Aplikasi: Omah kanggo perakitan
    Bahan: aluminium.
    Processing: mesin, anodizing
    Khusus item iki:

    Ora FOR SALE.Kepemilikan kepemilikan duweke klien kita.
  • Bicycle Olahraga aluminium Kamera gunung

    Bicycle Olahraga aluminium Kamera gunung

    Deskripsi Produk: Bicycle Sports aluminium Camera mount

    Bahan: Aluminium 6061;
    Aplikasi: ndandani kamera ing sepeda;
    Pasar utawa klien: donya;
    Werna: kita bisa nggawe werna minangka saben requirement customer kang
  • Pneumatik Fitting Standar Eropa EU Euro Tipe Air Line Konektor Coupling Coupler Adaptor Kanggo Kompresor Udara

    Pneumatik Fitting Standar Eropa EU Euro Tipe Air Line Konektor Coupling Coupler Adaptor Kanggo Kompresor Udara

    Iki EU Euro Type Air Line Quick Coupling Connector Coupler Adapter.Simple lan fleksibel, macem-macem model bisa nyukupi kabutuhan kabeh jinis pipe laying, sanajan sawise instalasi bisa uga 360 ° giliran
  • AN TO NPT STRAIGHT (BR/SS/ST)

    AN TO NPT STRAIGHT (BR/SS/ST)

    Iki minangka Adaptor Pas Selang Minyak Bahan Bakar.AN fitting saka kualitas apik banget lan rega, kanggo racing mobil lan kinerja.Mesin CNC menyang Kelas Aeroangkasa, Anodise Kualitas Tinggi kanggo Ketahanan & Kekuwatan, Sambungan Aman & Bebas Bocor Populer ing Eropa lan AS.
  • Folder Adapter Bar kanggo Kursi Roda

    Folder Adapter Bar kanggo Kursi Roda

    Jeneng produk: Screw (304 Stainless Steel) Adaptor Folder kanggo Kursi Roda
    Pasar utawa Klien: USA
    Aplikasi: Bagian Kursi Roda
    Bahan: 304 Stainless Steel
    Werna: ireng
    Rampung: Oksidasi
    Processing: mesin CNC
    Wis Gamelan katon.Perfect perakitan karo aksesoris liyane.Kita uga nyedhiyakake printing kanthi kualitas dhuwur.Sampeyan bisa ndeleng ing gambar.
  • bagean omah kamera

    bagean omah kamera

    Iki aksesoris militer.Panggunaan metu lawang.Nduwe proses produksi sing kompleks.kalebu: Die casting + mesin CNC + perawatan permukaan (anodizing, powder coating, chrome plating, geter panggilingan, kuning chromating, lukisan etc.It kanggo outdoor cameras.This omah bagean kuwat banget lan awet.Yen sampeyan ana ing alam bébas lan sampeyan kudu motret, sampeyan bisa milih. Kamera Digital, Kamera Video, Ponsel