• Bagéan Metal

Pambuka

Pambuka

* Babagan Sino Vision Vehicle & Service Co., Limited

*SINO VISION minangka perusahaan terdaftar Hongkong sing disertifikasi ISO kanthi strategi sing apik ing pangembangan Produk, manufaktur & bisnis internasional.
Nduwe sub-pabrik utawa perusahaan sing kadhaptar ing kutha Ningbo, Taizhou lan Hangzhou,

* Nduwe produksi / strategi utama kanggo baris ing ngisor iki:

** Pengembangan produk & produksi massal:

- Cetakan injeksi & produk plastik, kalebu cetakan injeksi, bagean plastik otomatis, bagean mesin industri, bagean peralatan omah, produk komoditas saben dina.

hrt (1)
hrt (2)

--Metal parts, Processing melu mesin, punching/stamping, casting etc. Material kalebu aluminium, baja, stainless steel, kuningan, tembaga etc.

--Layanan perakitan (kita duwe garis perakitan 10 nganti 20 buruh).

** Auto parts (loro OEM & Performance Parts) kanggo OEM jaban rangkah, panggantos & pasar tuning mobil;

*Sino Vision nduwe 5 bengkel sing ana ing Ningbo, Taizhou & Hangzhou: cetakan (100% diduweni), injeksi plastik (100% diduweni), produksi bagian logam (100% diduweni), perakitan (100% diduweni), bagean mobil balap (share). nyekel).

*Sino Vision nduweni rating sing dhuwur banget saka klien kita saka Eropa lan Amerika Utara (80% produk sing diekspor menyang Eropa & Amerika), lan seneng jeneng sing apik babagan kredibilitas lan kualitase.

*SINO VISION ngupayakake pembangunan terus-terusan lan njanjeni masa depan karo sampeyan kanthi upaya paling gedhe.Lan kualitas minangka perhatian utama ing panyiapan merek.

* Pitakonan sampeyan lan usulan kerjasama sing beda-beda bakal dihargai lan dianggep kanthi positif.

hrt (3)
rht (2)
htsdf (4)