• Bagéan Metal

liyane

  • Kickstand ponsel klip saku iphone grip samsung universal dukungan telepon braket telepon klip saku

    Kickstand ponsel klip saku iphone grip samsung universal dukungan telepon braket telepon klip saku

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Klip telpon Genggeman ponsel Klip iphone Samsung kickstand universal braket telpon iphone ndhukung klip universal

    Klip telpon Genggeman ponsel Klip iphone Samsung kickstand universal braket telpon iphone ndhukung klip universal

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Klip braket ponsel grip iphone klip saku samsung universal kickstand braket samsung

    Klip braket ponsel grip iphone klip saku samsung universal kickstand braket samsung

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Klip saku serbaguna iphone kickstand dukungan ponsel klip samsung universal braket telepon Klip saku serbaguna

    Klip saku serbaguna iphone kickstand dukungan ponsel klip samsung universal braket telepon Klip saku serbaguna

    Ana genggeman.Ana kickstands.Kanthi menet tombol, sampeyan bisa ngowahi klip dadi kickstand sing mantep.Mekanisme ngunci dual bakal nahan telpon ing 75 derajat praktis ing potret utawa lanskap.
    Kickstand serbaguna apik kanggo konferensi video, nonton video, FaceTime, resep resep.
    Klip kasebut dirancang kanggo digunakake karo telpon ing njero kanthong lan tuas klip ing njaba kanthong.
  • Pipa minyak rem Teflon sing dimodifikasi, garis tenggorokan baja PTFE garis rem suhu dhuwur lan mobil balap tahan tekanan dhuwur

    Pipa minyak rem Teflon sing dimodifikasi, garis tenggorokan baja PTFE garis rem suhu dhuwur lan mobil balap tahan tekanan dhuwur

    Struktur spesifik kaya ing ngisor iki:
    6.8 diameteripun njaba: Teflon utama tabung + lapisan saka kawat baja, tanpa kulit PU.
    7.5 diameteripun njaba: Teflon utama tabung + lapisan saka kawat baja + lapisan kulit PU, lan ukuran kalebu kulit.
    10.5 diameteripun njaba: Teflon tabung utama + telung lapisan saka kawat baja + siji lapisan saka kulit PU, lan ukuran kalebu kulit
  • 7 / 10 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 pendingin lenga knalpot

    7 / 10 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 pendingin lenga knalpot

    Werna: perak, biru (dikirim miturut warna stok)
    Jeneng produk: Japanese oil cooler
    Spesifikasi Produk: 7 baris, 9 baris, 10 baris, 12 baris, 13 baris, 14 baris, dan 15 baris (baris)
    Spesifikasi Nampa: an10
    Description Product: ing syarat-syarat strategi munggah suhu lenga, nambah adhem lenga kanggo engine iku cara langsung lan efektif.Pendingin minyak sing dikembangake miturut gaya kepercayaan Jepang minangka salah sawijining produk pendinginan lenga eksternal sing cukup populer ing antarane para penggemar refitting mobil.Cooler lenga sing dirancang kanthi jarak multi baris bisa nggawe hawa gampang nembus sirip boros panas ing cooler lenga, Panas kasebut dibuwang karo hawa sing mili lan dioyak sawise adhem lenga.Suhu normal lenga bisa dikurangi kira-kira 5 derajat, lan bisa dijaga ing 100 derajat sajrone mlaku-mlaku.Mulane, tahan panas lan daya tahan lenga luwih apik.
    Cooler lenga iki utamané cocog karo kit ing ngisor iki.Monggo diorder sesuai kebutuhan.
    Unit Kit:
    Iku adopts racing mobil tingkat 3M an10 pipe lenga + 4 an10 joints pipe lenga (umume 2 lurus an10 lan 2 90 derajat an10) + 1 kothak nangani lenga siji.
    Kit pamisah:
    Iku adopts racing mobil tingkat 3M an10 pipe lenga + 6 joints pipe lenga an10 (umume 4 terus an10 lan 2 90 derajat an10) + 1 kothak saka pamisah lenga nangani.
  • 7 / 9 / 10 / 13 / 14 / 16 / 19 / 24 / 30 baris mocal British oil cooler

    7 / 9 / 10 / 13 / 14 / 16 / 19 / 24 / 30 baris mocal British oil cooler

    Jeneng produk: British oil cooler
    Spesifikasi Produk: 7 baris, 9 baris, 10 baris, 13 baris, 14 baris, 19 baris, 24 baris, dan 30 baris (baris)
    Spesifikasi Nampa: an8
    Description Product: ing syarat-syarat strategi munggah suhu lenga, nambah adhem lenga kanggo engine iku cara langsung lan efektif.Pendingin minyak sing dikembangake miturut gaya kepercayaan Jepang minangka salah sawijining produk pendinginan lenga eksternal sing cukup populer ing antarane para penggemar refitting mobil.Cooler lenga sing dirancang kanthi jarak multi baris bisa nggawe hawa gampang nembus sirip boros panas ing cooler lenga, Panas kasebut dibuwang karo hawa sing mili lan dioyak sawise adhem lenga.Suhu normal lenga bisa dikurangi kira-kira 5 derajat, lan bisa dijaga ing 100 derajat sajrone mlaku-mlaku.Mulane, tahan panas lan daya tahan lenga luwih apik.
    Cooler lenga iki utamané cocog karo kit ing ngisor iki.Monggo diorder sesuai kebutuhan.
    Unit Kit:
    Pipa oli level 2m an8 mobil balap + 4 sambungan pipa oli an8 (umume 2 an8 lurus lan 2 90 derajat an8) + 1 set gagang minyak an8 tunggal.
    Kit pamisah:
    Iku adopts racing mobil tingkat 3M pipa lenga an8 + 6 joints pipe lenga an8 (umume 4 lurus an8 lan 2 90 derajat an8) + 1 kothak saka pamisah lenga nangani.
  • An4 / 6 / 8 / 10 dimodifikasi pipa minyak kepang stainless steel / cooler oli suhu dhuwur lan oli mesin tahan tekanan dhuwur

    An4 / 6 / 8 / 10 dimodifikasi pipa minyak kepang stainless steel / cooler oli suhu dhuwur lan oli mesin tahan tekanan dhuwur

    Nama produk: pipa jalinan baja tahan karat ganda

    Spesifikasi Produk: an4, an6, an8, an10, an12, an16

    Materi produk: bahan NBR njero, rong lapisan njaba stainless steel tenunan bolong, suhu dhuwur lan resistensi tekanan dhuwur.Iki minangka pas paling apik kanggo pipa pendingin minyak refitting mobil.

    Ukuran khusus sing cocog yaiku:

    An4: diameteripun njero = 5.56mm, diameteripun njaba = 11.18mm;

    An6: diameteripun njero = 8.7mm, diameteripun njaba = 13.97mm;

    An8: diameteripun njero = 11.11mm, diameteripun njaba = 16.26mm;

    An10: diameteripun njero = 14.2mm, diameteripun njaba = 20.32mm;

    An12: diameteripun njero = 17,46mm, diameteripun njaba = 23,50mm;

    An16: diameteripun njero = 22.23mm (ora ana saham, disesuaikan)

    Cathetan: amarga tabung njero yaiku tabung karet NBR lan elastis, normal kanggo data sing diukur duwe toleransi tartamtu (Malah produk logam sing digunakake ing roket ruang angkasa duwe toleransi, muga-muga ngerti).

    Deleng ID kolom ing tabel ing ngisor iki kanggo rincian (unit ID kolom yaiku inci)
  • An4 / 6 / 8 / 10 / 12 mobil balap refitted suhu dhuwur lan tekanan dhuwur lenga cooler Nilon Jalinan oli pipa / bensin / lenga mesin

    An4 / 6 / 8 / 10 / 12 mobil balap refitted suhu dhuwur lan tekanan dhuwur lenga cooler Nilon Jalinan oli pipa / bensin / lenga mesin

    Jeneng produk: Nilon double-layer braided pipe (siji lapisan Nilon + siji lapisan kawat stainless steel)
    Spesifikasi Produk: an4, an6, an8, an10, an12,
    Bahan produk: bahan NBR njero, jala jalinan stainless steel njaba + jala jalinan nilon, suhu dhuwur lan tahan tekanan dhuwur.Iku aksesoris paling apik kanggo mobil refitting lenga cooling pipeline.
  • Rangka parkir kendaraan jalan raya

    Rangka parkir kendaraan jalan raya

    Rak parkir kendaraan dalan minangka solusi sampurna kanggo nyimpen kendaraan dalan.Kanthi rak parkir sing cilik lan apik iki, sampeyan bisa ngirit papan kanthi cepet kanthi ngadeg mancal kanthi horisontal utawa vertikal.Yen ana pirang-pirang sepedha, bisa disimpen kanthi cepet lan trep.

    Fitur utama:
    Cantik lan gampang digunakake
    Bentuk sing prasaja nanging awet banget
    Panginstalan trep
  • Blok bantalan isolator

    Blok bantalan isolator

    BMC (DMC) garing-jinis trafo jampel pad digunakake kanggo jampel lan fiksasi saka garing-jinis trafo, kang bisa njamin stabilitas lan kinerja jampel trafo garing-jinis sak transportasi lan operasi long-term, lan bisa tahan suhu dhuwur lan tuwa online panas kui dening trafo sak operasi.BMC garing-jinis trafo insulasi pad wis integrally nyetak dening suhu dhuwur lan dhuwur voltase.BMC komposit iku singkatan saka senyawa ngecor akeh, th ...
  • Kompresor AC Kab

    Kompresor AC Kab

    Kompresor AC Kompresor AC Kompresor AC Kompresor AC Kompresor AC Kompresor AC
  • Rantai Mekanisme Mesin Otomotif (rantai wektu)
  • Pengukur Kinerja

    Pengukur Kinerja

    tembung kunci:
    Performance Gauge, Racing gauge, water temperature meter, oil preasure meter, RPM meter, RPM gauge, volt meter, cacuum gauge, air gauge, fuel gauge, ATIO air/fuel gauge, ATIO air/fuel meter, oil temperature gauge, diamond gauge , pengukur kombinasi, pengukur gabungan, perumahan pengukur, pemegang meter, pemegang pengukur, perumahan meter

    katrangan:

    Kita nyedhiyakake macem-macem alat ukur kinerja / balap, kayata pengukur suhu lenga / banyu, pengukur ngedongkrak, pengukur RPM, pengukur kombinasi, omah pengukur lsp. Pengukur kita kanggo balap jalanan lan kanggo kompetisi balap sing beda-beda.Produk kita populer ing negara-negara Eropa kaya Inggris, Jerman, Italia lan sapiturute. Dadi kualitase apik banget.

    pls ngirim email kanggo katalog lan rega.
  • Tutup Roda

    Tutup Roda

    Kita nggawe tutup roda kanthi kualitas apik lan dipercaya:

    desain beda karo ukuran beda saka 12 "nganti 16", cocog mobil beda;

    Rampung beda: cat perak biasa, cat mengkilat lacquered, lapisan vakum (aluminium), dilapisi (chrome)



    Pls ndeleng ngisor sawetara saka gambar lan pls golek ing Katalog Download pusat katalog tutup wheel.Lan sampeyan bakal nemokake akeh desain kanggo pilihan sampeyan ing katalog iki ing ngendi sampeyan bisa nemokake sing paling disenengi.



    Uga, kita nawakake layanan ngecor kanggo sampeyan miturut desain utawa conto sampeyan.

  • Wiper Blade

    Wiper Blade

    Kita nawakake meh kabeh jinis wiper otomatis, kita uga nawakake lengen wiper, motor wiper, & linkage wiper.Ing ngisor iki minangka katalog wiper wiper.
  • Sabuk Auto

    Sabuk Auto

    Cathetan: Kita ngutip miturut informasi sampeyan kaya nomer OEM, spesifikasi utawa gambar, kanthi jumlah pesenan sing dikira.
  • Panel Instrumen Otomatis

    Panel Instrumen Otomatis

    Panel Instrumen Otomatis (bagian cetakan): Cetakan Bingkai IP: Cetakan Badan Upper IP (Rongga): Cetakan Badan Ngisor IP (Inti): Cetakan Badan Ngisor IP (Rongga): Cetakan Badan Ngisor IP (Inti):
  • Konverter Katalitik

    Konverter Katalitik

    Pambuka kanggo produk iki: Katalis telung cara saka autos nggunakake logam utawa keramik minangka operator, nambahake oksida kupon bumi langka sing digawe dhewe minangka bahan aksesoris lan sawetara logam mulia, saengga pungkasane disinter sawise proses lapisan khusus. .Produk iki ora dibuwang kanggo nyuda.Katalis kasebut wis nggunakake efek koordinasi logam mulia lan oksida kupon bumi langka, kanthi pengaruh Karbon Oksida (CO), Hidrokarbon (HC) ...
  • Hardware Stamped
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2