. China Non-slip plastik piring ngisor kanggo mlaku washer Pabrik lan Pabrik |Sino Vision
  • Bagéan Metal

Plat ngisor plastik non-slip kanggo mesin cuci sikil

Plat ngisor plastik non-slip kanggo mesin cuci sikil

Katrangan singkat:

Plat ngisor plastik non-slip kanggo mesin cuci sikil


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Bahan Putih PP
Katrangan Plat ngisor plastik non-slip kanggo mesin cuci sikil
Aplikasi Plat ngisor plastik non-slip kanggo mesin cuci sikil, Aksesoris plastik listrik
Ngolah Injeksi
Fitur produk Plat ngisor plastik non-slip kanggo mesin cuci sikil
Kepemilikan saka Mould & Design Pelanggan kita
pasar Arab Saudi
Foto

Layanan & Kekuwatan Kita

Layanan pre-sale:

Perusahaan kita nyedhiyakake salesman sing apik kanggo komunikasi profesional lan cepet.

Layanan in-sale:

Kita duwe tim desainer sing kuwat, bakal ndhukung R&D pelanggan, Yen pelanggan ngirim conto, kita bisa nggawe gambar produk lan nindakake modifikasi kaya sing dikarepake.
panyuwunan pelanggan lan ngirim pelanggan kanggo disetujoni. Uga kita bakal menehi pengalaman lan kawruh kanggo menehi saran teknologi marang para pelanggan.

layanan sawise-sale:

Yen produk kita duwe masalah kualitas sajrone wektu njamin, kita bakal ngirim sampeyan gratis kanggo ngganti potongan sing rusak; uga yen sampeyan duwe masalah nggunakake produk,
kita nyedhiyani sampeyan komunikasi profesional.

Packing & Pangiriman

Detail Kemasan:siji set dikempalken individu ing tas plastik kanggo nyegah saka ngrusak lan goresan ing transporting, banjur ing karton.

Rincian Pangiriman:sekitar 15 dina..

High Performance Aluminium Hose Ends Soket Spanner AN Alloy Wrench

Wadhah Loading & Kintunan

Bisa dimuat ing palet yen dibutuhake dening klien;

Pilihan kiriman:

Miturut kurir lawang kanggo lawang kaya Fedex, DHL, UPS etc;

Miturut Air menyang bandara panuku;

Miturut Segara menyang pelabuhan panuku.

Forwarder kita uga bisa nangani kiriman lawang menyang lawang kanthi udhara lan segara (adhedhasar syarat DDU).

Opsi kiriman liyane uga kasedhiya yen dibutuhake dening klien

Babagan awake dhewe

Range Produk

1, cetakan injeksi & bagean Plastik

Bahan: PP, ABS, PC, ABS + PC, Nylon, delrin (POM), PMMA, AS, PS, PE, PET, PVC, PEEK, lsp;GF ditambahake materi (ABS+GF, PA66+GF, PA666+GF);Bahan kaya karet (TPE, PU, ​​NBR, silikon, NBR + TPE dll)

Spesifikasi khusus sing kasedhiya gumantung ing macem-macem bahan lan syarat: tahan scracth, tahan api, tahan UV, bahan pangan, tahan kimia, lsp.
Ukuran: Kabeh ukuran lan kekandelan kasedhiya.
Proses: ngecor injeksi, overmolding.
Rampung lumahing: tekstur (standar VDI / MT, utawa digawe kanggo sampel klien), polesan (polish dhuwur, polish pangilon), Gamelan, lukisan, powder coating etc.
Werna: bening (standar cetha utawa dhuwur optik cetha), semi-transparan, werna liyane (pantone kode #, utawa digawe kanggo sampel klien).
Aplikasi: komoditas kluwarga, elektronik, bagean mobil OME & Performance, motor, pit, bagean mesin, rumah sakit, kosmetik, Militer lan Aerospace etc.

2, bagean logam

Bahan: aluminium (6061, 7075, A380 etc), stainless steel (SS304, SS316), baja karbon, kuningan, seng, etc.
Spesifikasi khusus sing kasedhiya gumantung ing macem-macem bahan lan syarat: perawatan panas kanggo kekerasan / kekuwatan sing beda, tahan karat, presisi dhuwur,
Ukuran: Kabeh ukuran lan kekandelan kasedhiya.
Proses: Mesin, casting, die casting, punching / stamping, extrusion, welding, nglereni laser (sawetara pangolahan outsourcing saka partners ana).
Rampung lumahing: polesan (polish dhuwur, polish pangilon), Gamelan, blasting, geter, anodizing (standar utawa hard anodizing), lukisan, powder coating, blackening, etc.
Aplikasi: komoditas kluwarga, elektronik, bagean mobil OME & Performance, motor, pit, bagean mesin, rumah sakit, kosmetik, Militer lan Aerospace etc.

3, layanan Majelis 

Kita duwe baris perakitan lan buruh perakitan ing bengkel kita.
Kita nggawe bagean plastik lan logam, lan kita sumber sawetara aksesoris yen perlu kaya hardware (beda jinis ngawut-awut, bolts & perkakas), kabel / sabuk, ngalih, lampu LED, baterei, motor, wesi sembrani, bantalan, lim utawa stiker pindho sisi, umpluk tancep, kothak werna, printing etc, lan ngumpul karo plastik lan logam bagean kang kita digawe ing workshop kita.

4, bagean Mobil OEM & Performance/racing parts

Produk ing ndhuwur digawe ing bengkel kita dhewe.
Sawetara bagean digawe dening partners kita (perusahaan related): kaya mesin ultrasonik, wesi sembrani etc. SV sah kanggo ngedol lan ngekspor menyang pasar jaban rangkah.SV uga sumber produk kanggo klien kita yen perlu (minangka layanan siji mandeg kanggo ngirit wektu klien kita, biaya & resiko).

Daya saing inti & Fitur

1, Kualitas apik & konsistensi kualitas apik & rega apik.
70% produk sing diprodhuksi didol menyang pasar Eropa lan Amerika Utara, 10% menyang negara maju liyane kaya Australia, Singapura, Jepang dll.
Kita tindakake sistem kontrol kualitas ISO.

2, kredibilitas dhuwur & tanggung jawab dhuwur.
Manajemen gelem nglampahi biaya luwih utawa mundhut kanggo njaga kemitraan dawa karo klien kita, filosofi iki wis jero ing pikiran everyone ing perusahaan kita (manajemen, sales, engineers, buruh etc).

3, Komunikasi apik, visi internasional/global/westenized.
Sales kita mung dipunginaaken yen padha entuk sertifikat basa Inggris tingkat dhuwur;
Amarga umume produk diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika Utara, tim kita (manajemen, sales, insinyur, buruh bengkel) duwe pemahaman sing apik babagan syarat pasar Eropa & Amerika Utara.

4, Profesional ing manufaktur, nangani tata cara ekspor lan kiriman.
Kita duwe sawetara insinyur sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing pangembangan produk & manufaktur.
Manajer penjualan kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing nangani proyek ekspor.

5, Nawakake layanan siji mandeg kanggo pangembangan produk, manufaktur lan perakitan.
Kita duwe departemen tuku kanggo sumber aksesoris sing dibutuhake kanggo perakitan ing bengkel kita, kayata kothak warna, percetakan, sekrup, bagean elektronik, motor, baterei, magnet, stiker utawa bagean liyane sing ora digawe dhewe nanging dibutuhake dening klien.

6, Seneng rating dhuwur banget saka klien kita.
Deleng peringkat link ing ngisor iki saka klien Eropa lan Amerika Utara:
http://www.auto-sinovision.com/news/153.htm

Bengkel & fasilitas

* Babagan Sino Vision Vehicle & Service Co., Limited

*SINO VISION minangka perusahaan terdaftar Hongkong sing disertifikasi ISO kanthi strategi sing apik ing pangembangan Produk, manufaktur & bisnis internasional.
Nduwe sub-pabrik utawa perusahaan sing kadhaptar ing kutha Ningbo, Taizhou lan Hangzhou,

* Nduwe produksi / strategi utama kanggo baris ing ngisor iki:

** Pengembangan produk & produksi massal:

- Cetakan injeksi & produk plastik, kalebu cetakan injeksi, bagean plastik otomatis, bagean mesin industri, bagean peralatan omah, produk komoditas saben dina.

hrt (1)
hrt (2)

--Metal parts, Processing melu mesin, punching/stamping, casting etc. Material kalebu aluminium, baja, stainless steel, kuningan, tembaga etc.

--Layanan perakitan (kita duwe garis perakitan 10 nganti 20 buruh).

** Auto parts (loro OEM & Performance Parts) kanggo OEM jaban rangkah, panggantos & pasar tuning mobil;

*Sino Vision nduwe 5 bengkel sing ana ing Ningbo, Taizhou & Hangzhou: cetakan (100% diduweni), injeksi plastik (100% diduweni), produksi bagian logam (100% diduweni), perakitan (100% diduweni), bagean mobil balap (share). nyekel).

*Sino Vision nduweni rating sing dhuwur banget saka klien kita saka Eropa lan Amerika Utara (80% produk sing diekspor menyang Eropa & Amerika), lan seneng jeneng sing apik babagan kredibilitas lan kualitase.

*SINO VISION ngupayakake pembangunan terus-terusan lan njanjeni masa depan karo sampeyan kanthi upaya paling gedhe.Lan kualitas minangka perhatian utama ing panyiapan merek.

* Pitakonan sampeyan lan usulan kerjasama sing beda-beda bakal dihargai lan dianggep kanthi positif.

hrt (3)
rht (2)
htsdf (4)

Sino Vision Vehicle & Service Co., Limited

Ningbo SV Plastic Hardware Co., Ltd.

Ningbo Shiye Plastic & Metal Products Co., Ltd.

alamat

Kamar # 206, Gedung # 1, #89, Cuibai Road, Haishu, Ningbo, Provinsi Zhejiang, China

Telpon

Sales: 0086-574-55113503

Dhukungan: 0086-13757449912

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

kyt

Nama : Bapak Samuel Hsu
Telpon: 0086-574-55113503
Telpon seluler: 0086 13757449912
Email:auto-sinovision@hotmail.com, hx_sinovision@aliyun.com
Info Kontak online liyane: Skype 01: svexport00;Skype 02: auto-sinovision
Nomer Wechat: autosv

jy

Nama: Miss Lemon Lee,
Telpon: 0086-574-55113503
Ponsel: 0086-13857461170
Email:2621282183@qq.cm,
svsales01@aliyun.com

Informasi Kontak online liyane:
Skype 01: svexport00;Skype 02: auto-sinovision

mty

Jeneng: Mbak Cheryl Chen
Telpon: 0086-574-55113503
Ponsel: 0086-15757830932
Email:2167967692@qq.com,
svsales11@aliyun.com 
Informasi Kontak online liyane:
Skype 01: svexport00;Skype 02: auto-sinovision
Nomer Wechat: 15757830932
Telpon: 15757830932

th

Jeneng: Liz Lu
Telpon: 0086-574-55113503
Ponsel: 0086-15557488986
Email:2151388728@qq.com,
svsales02@aliyun.com
Informasi Kontak online liyane:
Skype 01: svexport00;Skype 02: auto-sinovision
Wechat nomer: lyxzcm
Whatsapp: 8615340803982

rth

Jeneng: Rain Gu
Telpon: 0086-574-55113503
Telpon seluler: 0086-13486426356
Email:44487113@qq.com,
xiyu4740@aliyun.com
Informasi Kontak online liyane:
Skype 01: svexport00;Skype 02: auto-sinovision


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita